بادمجان از قدیم یکی از محبوب‌ترین مواد اولیه در آشپزی ایرانی بوده و نقش پررنگی در خورش‌ها و خوراک‌های ایرانی دارد. یکی از معروف‌ترین غذاهای ایرانی که با بادمجان خوشمزه‌تر و کامل‌تر می‌شود، خورش قیمه است. خورش قیمه اگر محبوب‌ترین خورش ایرانی نباشد، به راحتی می‌توان آن را دومین خورش محبوب در ایران تصور کرد. حال اگر خورش قیمه با بادمجان همراه شود تبدیل به یک غذای شگفت‌انگیز و بی‌نهایت خوشمزه می‌شود. طرز تهیه خورش قیمه بادمجان تفاوت زیادی با قیمه سیب‌زمینی ندارد و با کمی حوصله آماده می‌شود. با این قسمت از آموزش آشپزی تصویری دیجی‌کالا مگ همراه باشید تا دستور پخت قیمه بادمجان مجلسی را با ما یاد بگیرید.

قیمه بادمجان مجلسی




آموزش کسب درآمد از اینترنت

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

عافیت‌سوزی رزینت لحظه ها ، ثانیه ها طاقت موندن ندارن ... تعميرات و بازسازي کوشا ايده آل شهریار Dennis همیشه بیا شکوفایی فردی وبلاگ شورای دانش آموزی دبستان مکتب الزینب امام قیس